Om mig

Jeg hedder Annegrethe Williams og brænder for at sætte fokus på det excellente morskab, fordi verden har brug for excellente rollemodeller.

Jeg er selv mor til 3 børn i alderen 4–14 år, og sammen med min livsledsager Mark bor vi i København. Vi forlader med jævne mellemrum storbyen til fordel for den svenske natur og ro.
Da de to største børn var helt små, havde Mark og jeg begge fuldtidsjob og levede et liv i overhalingsbanen. Jeg husker at det ind i mellem var svært at få til at hænge sammen – med dårlig samvittighed til følge – og det var ofte mig, der faldt i søvn over godnat historien før børnene!

Det var sådan det var!

Den gang optog mit arbejde tidsmæssigt og energimæssigt alt for meget. Igennem et godt stykke tid i et lederjob, udviste jeg tydelige tegn på stress, og inden det gik helt galt besluttede jeg mig for at sige op og gøre noget andet. Fra den dag gik jeg videre i livet med disse to beslutninger:

  • Mine børn og min partner skal gå forud for et job
  • Det er vigtigt at der er balance i tingene

Efterfølgende fortsatte jeg min karriere i undervisningsbranchen og det var her min interesse for kvalitet, kommunikation og forandring voksede. I relation til undervisning af blandt andre ledere og medarbejdere i Post Danmark og Københavns Politi, gik jeg i gang med en teoretisk og oplevelsesbaseret uddannelse i kommunikation og lederskab på Dansk NLP institut – en proces, der til stadighed er med til at skabe positive forandringer.

Afvikling af indvikling går forud for udvikling.

Havde jeg vidst – hvad jeg ved i dag – havde jeg været langt bedre rustet som leder, mor og partner og den viden brænder jeg for, at dele med andre ikke mindst mødre – hvorfor det? – Jo, fordi, vi som mødre, har et ganske særligt ansvar i forhold til den måde vi præger og leder vores børn! Verden har brug for excellente rollemodeller og det gælder selvfølgelig også fædrene!

Vær den forandring du ønsker at se i verden.

Professionelt underviser jeg, coacher og giver terapi. Privat træner jeg løbende min bevidsthed i forhold til at være en excellent mor og partner, så vores børn vokser op til en god og harmonisk voksentilværelse.
Reel velstand er – i min optik – den måde vi sender næste generation videre.
Min største glæde er at opleve hvordan fokus på ressourcer, helhedssyn, kærlighed og balance støtter op om positive forandringer.

AG har ud over sin værdifulde livserfaring:
Den 3½ årige professionsbachelor i ernæring og sundhed ved Metropol. Læs mere her.

Den 3 årige coachuddannelse fra Dansk NLP institut
Den 3 årige counseloruddannelse fra Dansk NLP institut
Certificering på ACC niveau hos ICF International Coachfederation